autószerelő IX. kerület

 • Autószerviz

  Szolgáltatásaink:

  • Márkafüggetlen autók teljes körű javítása

  • Időszakos szervizelése

  • Állapotfelmérés, vásárlás előtti átvizsgálásLa future Skoda Octavia délaissera le regard à quatre optiques, apparu lors du restylage du modèle actuel.

  • Motorjavítás

  • Fék, futómű javítás

  • Gumiabroncs értékesítés

  • Gumiabroncsok cseréje, centírozása

  • Műszeres diagnosztika

  • Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás

  • Helyszíni mentés

  • Autókozmetika

  • Biztosítási ügyintézés

  • Alkatrészek beszerzése

  • Klíma javítás, gáztöltés

        

  Felelősség:  
  Szervizünk Aegon biztosítónál szerződött felelősség biztosítással rendelkezik. Annak érdekében, hogy az ön autójában, vagy motorkerékpárjában esetlegesen bármilyen kis mértékű kár, vagy sérülés felmerülne a szervizelés során, anyagi kártérítésben részesüljön, és haladéktalanul megtörténhessen a kijavítás.
  Hozzá kell tennem, hogy a telephelyünkön 0-24 órás portaszolgálat van, és folyamatos járőrözést végeznek, ami biztonságossá teszi az autók tárolását. Szerencsére az eddig eltelt évek alatt sikerült fokozottan vigyázni az önök értékeire, és nem történt kár esemény.

  Garancia:
  Természetesen minden javításunkra, munkavégzésünkre, általunk vásárolt, és beépített alkatrészekre garanciát vállalunk.
  Igyekszünk munkánkat a lehető legjobb minőségben elvégezni, az alkatrész beépítésénél, vásárlásánál fokozottan felhívjuk az önök figyelmét milyen alkatrészeket javasolunk. A rengeteg gyártó közül tudunk minden alkatrész területen minőségi termékeket választani, elkerülve a gyenge minőségű, rendszerint kínai hamisítványokat.

 • Flottakezelés

  Flottakezelési szolgáltatásunk

  Szervizünk vállalja cégek, vállalkozások autóparkjának karbantartását, javítását.


  Flottakezelés szolgáltatással szeretnénk a cégeknek, vállalkozásoknak leegyszerűsíteni a gépjárművek karbantartásával kapcsolatos teendőket, és ezzel megkönnyíteni a cégek működését.
  A várható időszakos javításokat időpont egyeztetésével tudjuk vállalni, a megbeszélt határidők betartásával. Nem várt problémák kijavítását igyekszünk a lehető leghamarabbi szabad időpontra betervezni. Javításokat előzetes egyeztetés után végezzük, az önök igényeinek megfelelően. A munkavégzés során javasoljuk minden esetben a minőségi alkatrészek beépítését, de kérésre felajánlunk több beszállító által forgalmazott különböző árú terméket ha szükséges. 

  Vállalunk állapotfelméréseket, időszakos átvizsgálásokat, műszaki felülvizsgálatokat, műszeres vizsgálatokat, hibakód kiolvasásokat, diagnosztikát. Időszakos olajcserét, kötelező szervizek elvégzését, vezérlés cserét, fék javítást, futómű javítást, motor javítást-felújítást, váltó javítást, kuplung javítást, gumiabroncs szerelés, centírozás, téli-nyári kerékcsere akár a cégek telephelyén, kerék tárolás, elektromos javítást, bármilyen felmerülő probléma kijavítását, műszaki vizsgára felkészítést, vizsgáztatást, műszeres tanításokat, kódolásokat, illesztéseket. Szervizünk szakszerű munkát végez megfelelő célszerszámok használatával dolgozik. A beépített alkatrészekre általánosságban 1 év teljes körű garanciát adunk.

   

  Szervizünk megszerezte R134a klímagáz használat jogosultságát,vállaljuk személygépkocsik, kis tehergépkocsik klímájának vizsgálatát, javítását.
  R134a gáztípusú klíma rendszer javítása lehetséges jelen pillanatban, az autók 90%-a ezzel a megoldással rendelkezik. Nitrogén gázos nyomás teszt, szivárgás keresés is ide tartozik. Munkafázisok lehetnek klímagáz lefejtés, rendszer nyomás alatti vizsgálata, szivárgás vizsgálat, klímagáz feltöltés, klímarendszer javítás, alkatrészek pl: klímacsövek, klímahűtő, szárítószűrő, kompresszor csere, diagnosztika, hibakeresés.


  Hozom-viszem szolgáltatás: Amennyiben nem fér bele idejébe, hogy elhozza hibás autóját, vagy motorkerékpárját, pontos időpont, és helyszín egyeztetéssel elhozzuk, majd javítás után visszavisszük azt.
  Szállítás költsége távolság függvényében változik.

   

 • Rólunk

  Cégünk neve megváltozott.       Nyiri Repair KFT

  email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Autószerviz:

  25 éves szakmai tapasztalattal dolgozunk, a mai elvárásoknak megfelelően.
  Az évek alatt gyűjtött tapasztalatok alapján arra jutottunk, hogy tökéletes munkát csak korszerű műszerezettséggel, megfelelő szerszámokkal, és tudással lehet végezni.
  Mi erre törekszünk, az ön elégedettsége érdekében.
  Fő irányunk a Volkswagen-Audi-Seat- Skodagépjárművek  javítás, de igyekszünk a többi típusokban is helytállni. Szervizünk többféle naprakész diagnosztikai műszerrel dolgozik,  és minden gépjármű típusra használható.
  A javítási időket igyekszünk minimalizálni, hogy mihamarabb újra használhassa a járművét.

   

   

   

  Motorszerviz:

  A sok gépjármű javítás miatt sajnos kevesebb időnk marad a motorkerékpárok karbantartására. Jelen pillanatban csak általános javításokat, szezonra való felkészítéseket, gumiabroncs cserét végzünk. Fődarabok javítását, karburátor beállítását, és robogó szervizelését sajnos nem tudjuk vállalni. Kisebb javításokra is bejelentkezés szükséges. Megértésüket köszönjük.

Nyiri Repair Kft.

Nyiri Gyula Autószerelő mester

Telefon: +36 20 220 0741

Telephely: 1097 Budapest Kén utca 6. /Iparterület/

Székhely: 2314 Halásztelek Puskás Tivadar utca 21.

Nyitvatartás: H-P 08 - 16h
Sz-V Zárva

Email: auto.motordiag@gmail.com

Web: www.automotorszerelo.hu

Telephelyen belül másik épületbe költöztünk.

Telephely bal oldalán középen vagyunk. Kitáblázva /Nyiri Repair KFT/ (TGK gumis mellett!)
Az autó parkolónk is megváltozott! A telephely első részébe bal oldalon, piros felfestésben. Szintén kitáblázva.