skoda-kodiaq-rs-m62-interior-03.jpg

A ŠKODA SUV palettájának legnagyobb modelljére került elsőként az RS jelzés, korábban ugyanis még egyik szabadidő-autó esetében sem volt kapható RS felszereltségű változat. A 2018-as Párizsi Autószalonon mutatta be a márka a tempós autózást kedvelő családosok modelljét, amelyet a cseh márka történetének legerősebb sorozatgyártású dízelmotorja hajtja. A ŠKODA KODIAQ RS széles és hangsúlyos, három dimenzió hatású hűtőrácsa mély benyomást kelt, az SUV a sportos karakterét a fényes fekete felületeivel nyomatékosítja. 

„Best Cars 2020 Skoda Kamiq

A SKODA KAMIQ a 2020-as Legjobb Autóvétel Európában díj jelöltje!

A ŠKODA KAMIQ is szerepel a 2020-as "Legjobb Autóvétel Európában" ("Best Buy Car of Europe in 2020") díj összesen öt jelöltje között. A már 2001 óta évente odaítélt kitüntetés zsűrijét 31 európai ország tekintélyes autós újságírói alkotják, akik a jelölt modellekkel az Intercity Istanbul Park korábbi Formula-1-es pályáján november 27-28-án rendezendő záróteszteket követően hozzák meg döntésüket. A győztest december közepén jelentik be.

A kínai piac követelményei szerint módosította elektromos terepkupé-tanulmányát a Škoda. A Sanghaji Autószalonon kiállított Vision iV hátsókerék-hajtású lett.

Nyiri Repair Kft.

Nyiri Gyula Autószerelő mester

Telefon: +36 20 220 0741

Telephely: 1097 Budapest Kén utca 6. /Iparterület/

Székhely: 2314 Halásztelek Puskás Tivadar utca 21.

Nyitvatartás: H-P 08 - 16h
Sz-V Zárva

Email: auto.motordiag@gmail.com

Web: www.automotorszerelo.hu